Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Söndagshundar och tågtoaletter

Av Asklund & Hyllman - 31 augusti 2008 19:02

Vaknade utvilad och lugn på morgonen, den tryckande urinblåsan gjorde inte sin närvaro påmind och hungern hade ännu inte kommit farande. En lätt frukost och lite prat med galna tanten Annica gjorde morgonen till en av mina bästa på länge. Sen spenderade jag dagen bland en blandning av olika hundar: en pruttande storpudel, en senil pumi och en skällande rottweiler/dobermann blandning var några av hundarna där.

     Pruttande pudel                  Senil pumi                        Galen tant


Fick höra nyheter om min favvo Ajax, som inte var där i helgen, det är en stor Berner Sennen, som var så otroligt blyg första gången han besökte Annicas pensionat. Han vågade inte se någon i ögonen, än mindre leka med de andra hundarna, och höll sig undangömd och försökte vara osynlig (vilket är svårt när du är i storleken av en mini-cooper). Men han fångade mitt hjärta från start och jag tror vi verkligen fick en kontakt till slut han och jag. För sedan den gången hälsade han glatt på mig det första han gjorde när han kom till pensionatet.

En gång då jag hälsade på efter min flytt var han där, och gömde sig från stöket där nere, han var då i mitt gamla rum på ovanvåningen. Så när jag kom och ropade på honom kom han och hälsade lika busigt som andra hundar gör, med 'kramar' och buffar, och följde mig resten av tiden där.


Men Ajax hade problem med sina leder, som gjorde det jobbigt för honom att gå, speciellt uppför trappor, och jag trodde alltid att jag nästa gång jag besökte Annica skulle få höra att han blivit avlivad. Men icke då, han är tydligen väldigt viril och hans mediciner hjälper jättebra, så han lever ännu, pigg och glad tydligen. Det första han gör när han kommer dit är att gå upp till mitt rum, säger Annica. Det gör mig så glad, han är en hund med ett stort blygt hjärta, och att få kontakt med ett sånt förlänger ens liv.


På eftermiddagen åkte jag in till Örebro igen och hälsade på pappa innan tåget skulle gå. Även fast jag ätit jättegoda rårakor hos Annica bara ett par timmar innan var jag hungrig och vi åt kycklingrulle/kebabrulle hemma hos honom. Sen var det dags att åka hem till min älskade med stort Ä.

Resan gick bra, förutom på pendeln.

Jag passade på att gå på toa det första jag gjorde, för att slippa gå mitt i resan som ändå var så kort som tjugo minuter. När jag kommer in har den innan inte spolat, uäcka, tvi och päck. Men jag vill inte slösa på vatten och inte verka som att jag spolar två gånger, eller än värre, spola bort det innan och sen inte kunna spola själv! Så jag kissar utan att spola. Sen, när the moment of truth kommer....hittar jag inte spolknappen! Jag letar och tittar i varenda skrymsle på väggen, bakom skötbordet, bakom sitsen, överallt. Jag tänker att det kanske slås på automatiskt när man trycker på den enda knapp som finns därinne, som är vid handfatet för vattenkranen. Men jag trycker och tvättar händerna, och trycker igen, och igen, men inget händer i toaletten (nu har jag slösat  bort det vattnet jag tänkte spara genom att inte spola innan också). Jag letar frenetiskt efter en till knapp än en gång, nu ligger det ju två 'kissingar' och papper däri! Men jag får tillslut ge upp. När tåget börja rulla skyndar jag mig ut med huvudet ner i golvet och går så fort jag bara kan två vagnar bort och sätter mig i ett hörn. Pinsamt...där går hon som kissar två gånger och inte ens spolar efter sig!


Får sen höra av Andreas att spolknappen är på golvet, vid toalettstolen.

SKYLTAR TACK, ÖSTGÖTA-TRAFIK!

 
 
Tula

Tula

2 september 2008 20:16

Haha roligt det där med toan :P *småler* ahaha :D *pekar bloondiiieee---->* :D ha det bäst kusse :)

http://www.tulabula.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Asklund & Hyllman - 17 januari 2009 18:52

Jag flyttar!   Efter att ha sett Andreas blogg som han gör på wordpress.com, som har flera funktioner som jag saknat på bloggagratis, så har jag bestämt mig för att flytta över till den också. Jag vet ännu inte om jag kommer vara kvar här också och k...

Av Asklund & Hyllman - 16 januari 2009 22:43

BVC Besök idag, 6090 gram, 60,5 cm lång och barnläkaren sa att allt var fint på honom och blev imponerad när han försökte krypa iväg för henne på skötbordet! =D   Äntligen klar med tentan idag, den var tuff, men jag fick mycket hjälp av att diskuter...

Av Asklund & Hyllman - 16 januari 2009 13:59

Ja då har William vänt sig från mage till rygg. På riktigt, utan hjälp eller fusk. Och vi missar det med kameran! Andreas var påväg att filma igår kväll när han vände sig för tredje gången i soffan, men stängde av precis innan för han var påväg åt fe...

Av Asklund & Hyllman - 16 januari 2009 13:57

Vem där?     Bara William såklart! (Och hans knäppa pappa!)     ...

Av Asklund & Hyllman - 12 januari 2009 19:10

Han fick till ett sånt fantastisk leende i babygymmet, tur att jag lyckades fånga ett av dom på bild, söt min pojke är!   Mysa med pappa = det bästa som finns =)     ...

Presentation

Omröstning

Vilken lägsta summa skulle du kunna plocka upp med händerna ur en (spolad) offentlig toalett?
 5 kronor
 10 kronor
 en tjuga
 en femtiolapp
 en hundralapp
 femhundra kronor
 en tusenlapp
 en plånbok med osäkert innehåll
 Inga pengar alls, superäckligt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards